[TRANS] 13.05.21 Akun Line EXO Resmi Dibuka!


EXO的官方LINE今天正式上线了,EXO的12位成员将通过LINE向大家公开多种多样的魅力,请多多关注!

Akun LINE EXO telah resmi dibuka hari ini, ke-12 member EXO akan menggunakan LINE untuk menarik perhatian kalian semua, yuk cari tahu!

english trans:

EXO’s official LINE account has officially opened as of today, EXO’s 12 members will use LINE to show everyone their various charms, please pay close attention!

source: exo-m’s weibo
eng trans by: amy @exom-trans
bahasa trans by: airdef @ EXOnesia
please take out with full credits

Advertisements

42 comments on “[TRANS] 13.05.21 Akun Line EXO Resmi Dibuka!

  1. kok pake blackberry gak bisa ya? itu gambarnya kayak titik2 ada 3 nah, official account gak ada, gimana dong? 🙂

    • kamu ke more di pojok kanan atas, lalu find official accounts, nanti ganti change country ke republic of korea di paling bawah 🙂

  2. caranya change country ke south korea bagaimana? swalnya aku gag pake android aku pake windows dan blackberry. bagaimana?

Let us hear it from you :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s